Tisztelt Pályaválasztók, Felvételizők!

A felsőoktatási intézmények kiválasztása nehéz döntés, ebben szeretnénk segítséget nyújtani számotokra. Az oldalon hasznos információkat és tájékoztató anyagokat találhattok a DE-BTK Filozófia Intézetével és a szabad bölcsész képzéssel kapcsolatban.

Milyen szempontokat érdemes figyelembe vennetek a jelentkezés során?

  • Az egyik ilyen szempont lehet, hogy mit mondanak az adott szakról / képzésről / intézményről azok, akik már éveket töltöttek el ott: itt megnézheted. Ezt semmilyen más tájékoztató brossúra nem pótolhatja.

Van-e valamilyen speciális szakképzés?

  • A Filozófia Intézet etikatanári szakképzése bármilyen szakkal párosítva felvehető. Erről itt olvashatsz bővebben. Ez azért jó, mert bármilyen (akár nem csak bölcsész) szakod van/lesz, középiskolában csak ilyen(!) etikatanári képzéssel taníthatsz etikát. Továbbá kiemelt szerepet kap az etika mellett, az esztétika képzés is.

Tudok közvetlenül és gyorsan felvilágosítást kapni a képzéssel kapcsolatban?

  • Felvételi jelentkezés időszakában (év elején) külön tájékoztatókat tartunk. Ezek időpontját a facebook oldalunkon és itt tesszük közzé.
  • Ha bármilyen további kérdésed van, az alábbi kapcsolati űrlapon keresztül megírhatod, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre. Ugyanitt személyes konzultáció céljából kérhetsz külön időpontot is:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress