Síkfőkút – Filozófia Intézet 30

Tisztelt Érdeklődők!

Sajnálattal tudatjuk, hogy a járványügyi helyzet aktuális változásai miatt az egyetem rektori vezetése minden szeptember 1-től október 15-ig esedékes egyetemi rendezvényt felfüggesztett. Így a szeptember 4-5-6-ra tervezett síkfőkúti rendezvényünk is elmarad.

A már befizetett és átutalt összegeket szeptember első hetében visszautaljuk; a regisztrációkor megadott személyes adatokat töröljük.

Kérdéseiteket, észrevételeiteket a gaspar.laszlo@arts.unideb.hu címre írhatjátok meg.

Jelenleg nem tudjuk, hogy mikor lehetséges pótolni, de szeretnénk valamikor a tavasz/nyár folyamán megtartani az összejövetelt.

Üdvözlettel, a Szervezők

=========================

Időpont: 2020. szeptember 4-6.

A 30 éves debreceni Filozófia Intézet rendezvénysorozatának első programja a szeptember 4-6-i síkfőkúti kirándulás lesz, amelyre szeretettel várjuk minden egykori és jelenlegi hallgatónkat, oktatónkat, munkatársunkat. Szeretnénk lehetőséget biztosítani arra, hogy a rég nem látott ismerősök találkozhassanak, beszélgethessenek a síkfőkúti környezetben.

Költség: mind egykori, mind jelenlegi hallgatóinknak, kollégáinknak a szállás ingyenes, az étkezés fejenként 2000 Ft-os költséggel jár.

A jelentkezés/regisztráció online felületen történik, melynek határideje: augusztus 28.

Online jelentkezés és átutalás: ide kattintva elérhető.

Személyes pénzbefizetés: szeptember 1-2-3-án (k-sz-cs), a Filozófia Intézet könyvtárában (II. em. 234.) 10-12 óra között, Gáspár Lászlónál.

Facebook: az esemény facebook oldala

A szervezés és a gördülékeny lebonyolítás érdekében kérünk mindenkit, hogy lehetőség szerint a valós részvételi szándéka szerint reagáljon a Facebook-eseményre, ugyanis azt a várható létszám felmérésére is szeretnénk használni. Kérjük, hogy minél többen osszátok meg az eseményt, és az időpontról tájékoztassatok minél több potenciális érdeklődőt, érintettet.

Előre is köszönjük a segítséget!

Filozófia Intézet 30 / Síkfőkút

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress