Tisztelt Hallgatók!

Levél letöltése

Távoktatási tudnivalók a Filozófia Intézet által koordinált képzésekre vonatkozóan

 1. A hallgatókkal való kapcsolattartásunk módjai és fórumai: a Filozófia Intézet honlapja (filozofia.unideb.hu) a Filozófia Intézet facebook oldala (https://www.facebook.com/debrecenfilozofia/), Neptun tanulmányi rendszer, oktatói hivatalos levelezési rendszer – arts.unideb.hu.)
 2. A távoktatás idejére vonatkozó speciális kurzusleírásokat hétfőtől (március 23.) az intézeti honlapon találják meg. Ez részletesen tartalmazni fogja a kurzus tartalmakat, feladatokat,  visszacsatolás mikéntjét.
 3. Az oktatókkal való kapcsolattartás elsődleges módja az egyetemi emailen keresztül történik. Kérjük, hogy a levelek írásánál egyértelműen jelöljék meg a tárgya , a levél aláírásánál a teljes nevüket és Neptun azonosítójukat használják.
 4. A kurzusokhoz megadott feladatok előadás esetén nem kötelezőek (bár a folyamatos munka megkönnyítheti a vizsgázást), szeminárium esetében azonban az oktató által megadott követelményeket, feladatokat teljesíteni kell.
 5. A végzős hallgatóknak az adott kurzusoknál a még érvényben lévő tanrend szerint értelemszerűen az április 30-i hét az utolsó hét. Vegyes hallgatójú kurzusok esetében az alsóbb évesek tovább haladnak.
 6. A szakdolgozat leadási határidő: BA és MA képzésen: április 27. Etika tanárszak esetében igazodhat a zárószigorlat dátumához: április 27-május 20. közé eshet. Ezt egyeztetni fogjuk.
 7. A szakdolgozók rendszeresen egyeztessenek és dolgozzanak együtt a témavezetőjükkel.
 8. Fontos, hogy a Neptun rendszeren keresztül kapott üzeneteiket figyelmesen olvassák. Ellenőrizzék a Neptunban megadott email címüket.
 9. Kérjük, hogy egymással is tartsák a kapcsolatot tanulmányaikkal kapcsolatosan, segítség egymást évfolyamokon átívelően is.
 10. Ha olyan kérdések érkeznek, amelyek több mindenkit érintenek, arra összegezve a honlapon válaszolunk.
 11. Ne aprózzuk el a megkereséseket. Praktikus lenne évfolyamfelelőst kijelölni maguk között, aki tartja a kapcsolatot tanulmányi és adminisztrációs szinten is.

Vigyázzanak magukra!

Debrecen, 2020. március 17.

Dr. Valastyán Tamás,
intézetigazgató

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress